Laatste week Rijkspolitie Porsches plus andere evenementen

louwman museum rijkspolitie porsches

louwman museum rijkspolitie porschesWie de Rijkspolitie Porsches nog wil bewonderen moet snel zijn. De tentoonstelling duurt nog tot en met 4 september. Maar niet gevreesd. In september zijn er nog genoeg andere evenementen voor de autoliefhebber.

Velen zullen zich de Rijkspolitie Porsches herinneren als een bekende, gerespecteerde, bewonderde en soms zelfs gevreesde verschijning op de Nederlandse autosnelwegen. Alleen deze week staan de dertien verschillende modellen en uitvoeringen van de Porsches die de Rijkspolitie tussen 1962 en 1996 in gebruik had nog bij elkaar in het Louwman Museum in Den Haag.

Naast de Rijkspolitie Porsches maken een Range Rover, twee BMW-motorfietsen en uniformen ook onderdeel uit van de tentoonstelling.

Historic Grand Prix

Voor autoliefhebbers die de Porsches al hebben gezien, of simpelweg wat actie willen, is er in Zandvoort de Historic Grand Prix van 2 t/m 4 september. Het raceprogramma is een mix van de bekende publiekslievelingen en ‘nieuwe’ raceklassen, waaronder een klasse voor vooroorlogse sportscars. Millers Oils Benelux zal daar aanwezig zijn met de nieuwe klassieke lijn van motoroliën en additieven en uitgebreid uw vragen beantwoorden.

Agenda

Verder staat op de agena de Spa Six Hours, de Classic 500 Challenge, een aantal oldtimerfestivals en een ontmoeting van klassieke Amerikaanse wagens op het programma. Meer informatie over deze en andere evenementen leest u in de Millers & Evans kalender.
[box style=”1″]

Hebt u zelf nog een mooi evenement?

Ontbreekt uw oldtimerdag, oldtimerfestival, uw clubontmoeting, race of rally? Laat het ons dan weten via het reactieformulier of facebook. [/box]