UPDATE ! Post NL verzending in 2020

Post NL

UPDATE NIEUWE MAATREGELEN HARDE LOCKDOWN VERZENDING POST NL

De bezorging gaat gewoon door. Door drukte kan uw post of pakket wel wat langer onderweg zijn. Houd daarom uw zending via track & trace in de gaten of gebruik de PostNL-app. Soms ziet u dat het bezorgmoment verschuift. Dat heeft alles met de drukte te maken. U kunt nog steeds uw bestelling plaatsen via onze webwinkel.

Dit is helaas voor Post NL als ook voor ons overmacht. Wij vragen om uw begrip en geduld met betrekking tot uw bestelling. Weet dat zowel wij als Post NL er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen.

Bent u niet thuis op het moment van aflevering ? Houdt er dan rekening mee dat sommige afhaalpunten voor postpakketten van DHL en PostNL vallen ook in een andere categorie, bijv. een ‘supermarkt’ of ‘benzinestation’. Deze punten zullen, vanwege hun dubbelrol, in de regel open zijn maar het kan ook zijn dat uw vaste afhaalpunt gesloten is. Houdt hier dus rekening mee.

Voor een groot deel van de afhaalpunten geldt verder dat ze vaak een niet-essentiële winkel zijn, die ook dient als een punt om pakketten te retourneren: zij mogen de deuren wel open houden alleen voor het afhandelen van pakketten of post. De keuze om dan open te blijven, is aan de shop zelf.

Heeft u vragen over uw bestelling ? Wij ontvangen deze graag op info@millersoils.nl. Meer informatie over het verzenden en ontvangen van uw pakket. Klik hier.