Millers Oils sinds 1887

Millers oils

MILLERS OILS AL SINDS 1887 EEN ONAFHANKELIJK FAMILIEBEDRIJF 

Millers Oils is een toonaangevende fabrikant en onafhankelijke expert op het gebied van oliën en smeermiddelen, die sinds 1887 in Brighouse, West Yorkshire, opereert.

Molenaars Oils hoofdvestiging heeft faciliteiten voor het mengen, de opslag en de logistiek om zijn klanten in Engeland en Wales van dienst te zijn. We hebben ook een opslag- en logistieke locatie in Cumbernauld, Schotland. Millers Oils beschikt over een eigen vrachtwagenpark en werkt ook samen met externe logistieke bedrijven om de flexibiliteit en tijdige levering aan onze klanten te garanderen.

Ook beschikken zij over een laboratorium op locatie, uitgerust voor het testen van producten in alle productsectoren. Dit stelt hun niet alleen in staat om de producten te formuleren en te testen om er zeker van te zijn dat aan alle specificaties wordt voldaan, maar ook om nieuwe en innovatieve smeertechnologieën voor de markt te ontwikkelen.

Het bedrijf wordt in Terheijden vanuit Nederland geleid door Casper Hanken. Het bedrijf startte in 1998 met 35 producten. In de loop der jaren is het assortiment voor de Benelux verveelvoudigd. Niet alleen het aantal producten, ook het aantal dealers nam toe. Klanten kunnen bij steeds meer garages terecht voor de producten van Millers Oils.

𝓟𝓪𝓼𝓼𝓲𝓸𝓷𝓪𝓽𝓮 𝓪𝓫𝓸𝓾𝓽 𝓽𝓮𝓬𝓱𝓷𝓸𝓵𝓸𝓰𝔂, 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝓪𝓷𝓭 𝓼𝓮𝓻𝓿𝓲𝓬𝓮