Millers Oils High Performance 20w50 – Nanotechnologie

Nanotechnologie

Motorolie met nanodrive

Gedreven door onze obsessie om zeer innovatieve producten te produceren die uitstekende eigenschappen bezitten zoals vermindering van wrijving. Millers Oils, de meesters van lage wrijving technologie, zijn verheugd dat zij naar uitgebreid onderzoek nieuwe en verbeterde generatie van de concurrentie race oliën hebben kunnen ontwikkelen. Wij hebben al enige tijd in het programma opgenomen de multi bekroonde NANODRIVE met speciale ultra lage wrijving technologie.

De lijn met producten biedt twee niveaus van prestatiekenmerken. De verschillende niveaus leveren aanzienlijk verbeterde prestaties en verbeterde eigenschappen wat betreft wrijving. Hierdoor onderscheiden wij ons boven de concurrentie en onze eigen huidige motorsport producten.

De productlijn omvat zowel semi-synthetisch en volledig synthetische varianten, die speciaal zijn ontwikkeld om aanzienlijk betere prestaties te geven aan uw motor.

Voordelen van deze nano olie :

  1. Deze volsynthetische triple ester nano olie genereert aanzienlijk minder wrijving en hitte. Laboratorium tests hebben uitgewezen dat er nog eens extra 15% vermindering in wrijving en 17% minder slijtage plaatsvind in vergelijking met de vorige prijswinnende NT range.
  2. De nanodrive olie vermindert slijtage van de onderdelen en bevordert een langere levensduur van de motor.
  3. De nanodrive olie verhoogt het vermogen en koppel, superieure anti-wrijving en anti-slijtage eigenschappen.
  4. De nanodrive olie verbetert de betrouwbaarheid en energie-efficiëntie.

Waarom kiezen voor Millers Oils?

  • Automotor olie die ongeëvenaarde bescherming en prestaties biedt
  • Olie speciaal ontwikkeld voor motorsport dat u voorsprong zal geven op uw concurrentie
  • Brandstof additieven die het verschil kunnen uitmaken tijdens een wedstrijd tussen de 1e en 2e plaats.
  • Versnellingsbakolie, hydraulische olie en vele andere smeermiddelen perfect voor optimale prestaties. Oftewel een breed assortiment aan producten waar u uit kunt kiezen

Nu in de aanbieding! Classic Sport High Performance 20w50 met nanotechnologie. 5 liter verpakking van € 99,95 voor maar € 79,95. Klik hier om te bestellen.

Deze actie geldt zolang de voorraad strekt.