NIEUW! Oprolbare lekmat 4.0 – Millers Oils

Lekmat

De oprolbare Fluid Spill lekmat 4.0 van Millers Oils

In tijden dat accukabouters om louter subsidieredenen en daaraan gekoppelde fiscale voordelen zich inzetten voor ‘het milieu’ lijkt het rijden met een diesel- of benzinegestookt voertuig not done. Laat staan een klassieker waar ook nog mee aan races of rallies wordt deelgenomen. Zaak is dus om de milieufreaks alle wind uit de zeilen te nemen.

Nu is het al zo dat organisatoren alweer jaren in hun reglementen opnemen dat onder uw klassieker een olieopvangbak of zeiltje moet worden geplaatst om de eventuele olielekkage op te vangen. Een olieopvangbak is geen optie, want waar laat u na afloop zo’n vettige plaat? Laat staan hoe u zoiets meeneemt in uw auto als-ie nog schoon is… In het verleden zijn er ook deelnemers geweest die een plastic vuilniszak onder het voertuig legden. Allemaal prima natuurlijk, doch alleen geschikt wanneer het windstil is… en de genoemde zak ook voor vertrek weer wordt meegenomen of weggegooid in een vuilnisbak. Anders is de milieuschade nog groter…

Dan zijn er ook deelnemers die een zeil meenemen zo groot als het grondzeil van een overbemeten bungalowtent. Auto erop zetten, dan bij het wegrijden het zeil weer opvouwen en met olie-en-al weer in de bagageruimte proppen. Al met al niet handig. En vies bovendien.

Nee, dan is de oplossing die Millers Oils biedt serieuzer en verstandiger. De Fluid Spill lekmat 4.0. Doordacht, van kwaliteit en van een dusdanig formaat, dat u dit broodnodige accessoire kunt behoeden voor wegwaaien omdat u beide voor – of achterwielen erop zet. Oprolbaar en voorzien van een heel eenvoudig te vervangen absorptiedoek.

Bestel hier uw lekmat en voorkom lekkages in uw werkplaats of garage.