Historic Grand Prix 2020 in Zandvoort

Historic Grand Prix Zandvoort

BESTEL NU ALVAST UW TICKETS VOOR HET WEEKEND VAN 4, 5 & 6 SEPTEMBER

Vanwege de huidige corona-maatregelen kan de Historic Grand Prix in 2020 niet op de gebruikelijke wijze georganiseerd worden. Het programma is aangepast en het aantal beschikbare toegangskaarten is beperkt. Maar het evenement gaat absoluut plaats vinden! Een compleet FIA-programma, alle grids van hofleverancier Masters Historic Racing en maar liefst 40 jaar aan F3-auto’s – dat zijn de belangrijkste kenmerken voor het programma van de Historic Grand Prix van 2020.

De animo onder de coureurs is groot om de autosport-actie weer te gaan hervatten. Op dit moment hebben maar liefst 12 raceklassen aangegeven met hun deelnemers naar Circuit Zandvoort af te reizen voor Historic Grand Prix, waaronder het FIA Masters Historic Formula One Championship, FIA Masters Historic Sports Car Championship, FIA Historic Formula 3 European Cup, Masters Endurance Legends en een andere publieksfavoriet: de Historic Formula 2. Net als in voorgaande jaren heeft Zandvoort een speciaal plekje in het hart van wereldautosportbond FIA, want het circuit in de duinen is straks voor de derde keer op rij decor voor de FIA Historic Formula 3 European Cup, de eenmalige wedstrijd om de eer van beste coureur van Europa in F3-bolides van 1971 t/m 1984.

Het programma is aangepast van de Historic Grand Prix en het aantal beschikbare toegangskaarten is beperkt. Er zijn alleen dagkaarten verkrijgbaar voor € 25,00 per stuk. Voor de jongste racefans blijft het kinderkaartje voor slechts € 1,00 van toepassing. Is het geen leuk idee om samen met uw (klein)kind een dagje op het nieuwe circuit te gaan kijken. Bestel hier alvast uw kaarten.

Het definitieve programma volgt nog.