Verzending van bestellingen in de vakantieperiode 2020

Vakantie

DE VAKANTIE PERIODE GAAT BEGINNEN !

Al vanaf 4 juli hebben de eerste basisscholen in Regio Noord dit keer hun zomervakantie. Gedurende de aankomende weken in juli zullen de 3 andere regio’s van Nederland ook vakantie krijgen. De zomervakantie is nog altijd de tijd waarin de meeste mensen hun vakantiedagen opnemen. Dit jaar zullen ook veel mensen in Nederland blijven tijdens hun vrije dagen.

Vanaf dinsdag 21 juli kan de levertijd wat langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij doen onze uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij streven er naar om uw bestelling binnen 2-3 werkdagen naar u te versturen.

Mocht u nu enorme haast hebben met een product, wij adviseren u dan graag om even in de buurt te kijken of een dealer uw product verkoopt. Wilt u kijken wie er bij u in de buurt gevestigd is ?

Klik hier voor ons dealernetwerk. Wij adviseren u altijd eerst even telefonisch contact op te nemen met de betreffende vestiging. De eerste reden is of zij uw product op voorraad hebben en de tweede reden is of de vestiging daadwerkelijk geopend is tijdens de vakantieperiode.