UPDATE Millers Oils & het Coronavirus – COVID-19

Update 10 april 2020

LET OP : Het coronavirus geeft online shoppen een boost. Door deze piek kan een zending helaas wat vertraging oplopen. Onze vervoerders doen hun uiterste best om alles zo snel mogelijk bij u te krijgen maar het is op dit moment erg druk bij de distributie centra’s. Wij vragen om uw geduld en begrip voor deze situatie.

Aankomend weekend mogen wij allemaal genieten van een langer weekend. Aanstaande maandag 13 april is het 2e Paasdag. Wij zullen op deze dag geen bestellingen versturen. Dinsdag 14 april gaan wij weer aan het werk om uw pakket te versturen.Desondanks wensen wij iedereen een heel fijn Paasweekend ! Stay Safe.

Update 30 maart 2020

Er kan lokaal vertraging ontstaan door grote drukte en de impact van overheidsmaatregelen om de uitbraak van het coronavirus te beteugelen. Het aantal online bestellingen stijgt in Nederland en België op dit moment sterk, omdat mensen thuisblijven en winkels gesloten zijn. Door het grote aantal bestellingen, de impact van de maatregelen (zoals afstand bewaren en contactloos bezorgen) en het hogere ziekteverzuim is er daarom kans op plaatselijke vertraging bij pakketbezorging.

Update 24 maart 2020

DHL komt met een aanpassing met betrekking tot het bezorgen van de pakketten. Vanaf aanstaande woensdag (25-03) zullen pakketten op de DHL pakketpunten in Nederland nog maar 1x per dag worden bezorgd en afgehaald. Momenteel komt de chauffeur twee keer per dag langs. Eerst worden er pakketten bezorgd en later op de dag worden pakketten weer afgehaald. Vanwege het maatregelen tot het corona-virus komt DHL met deze aanpassing.Omdat zo het aantal contactmomenten tussen DHL bezorgers en bedrijven verminderen kan het zijn dat uw zending een dag langer onderweg is. Wij vragen uw geduld en begrip voor deze situatie.

We kunnen er niet meer omheen, het Corona virus is in Nederland aanwezig. 

Millers Oils houdt de ontwikkelingen omtrent COVID-19 – het coronavirus – nauwlettend in de gaten. Als bedrijf willen wij onze verantwoordelijkheid nemen en de risico’s minimaliseren. Minister Bruins zei gisteren op de persconferentie dat alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland vanaf zondagavond 16 maart 18.00 uur hun deuren moeten sluiten. Ook sport- en fitnessclubs, sauna’s, seksclubs en coffeeshops gaan dicht, maakte minister Bruins bekend. De sluiting duurt in ieder geval tot en met 6 april. Dit heeft natuurlijk een grote impact op bedrijven en de logistiek.

Wij treffen dus ook gepaste maatregelen voor het versturen van uw bestellingen.

  • Het hygiëne protocol in ons magazijn is aangescherpt.
  • De toegang van derden en externen is niet meer toegestaan op de locatie.
  • We volgen strikt de protocollen omtrent handen wassen. Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en handdoeken voor eenmalig gebruik.
  • Toegang tot het magazijn is beperkt tot een kleinere groep personeel.
  • Onze medewerkers blijven met lichte klachten meteen thuis.
  • Er wordt extra aandacht besteed aan de persoonlijke beschermingsmiddelen.
  • Apparaten en locatie worden frequenter schoongemaakt per dag.

Wij verzoeken u vriendelijk om bezoek aan onze locatie uit te stellen. Onze webwinkel staat 24 uur per dag tot uw beschikking. Wij versturen al onze bestellingen al voor € 4,95 binnen Nederland.

Vanuit onze vervoerder zijn er tot op heden in Nederland nog geen beperkingen (zoals bijvoorbeeld recent in Italië was met bepaalde postcodes) gecommuniceerd gekregen vanuit de vervoerders. Zij hebben gemerkt dat situatie in een land snel kan veranderen, houd hier rekening mee. Zij volgen ook de richtlijnen van de overheid en houden contact met de autoriteiten om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wij houden u op de hoogte.

Nu alle sociale activiteiten worden gecanceld en alle evenementen afgezegd en familie bezoekjes worden afgeraden, houdt u ergens meer tijd over voor andere dingen. En tijd waarvoor ? U kunt lekker aan uw pareltje poetsen, schrobben, lakken, sleutelen en onderhoud plegen. Ook zou u bijvoorbeeld met uw geliefde voertuig ritjes of tochten binnen Nederland kunnen gaan maken. U heeft vast nog niet alle mooie plekjes in Nederland bezocht. En wij vermoeden dat de provinciale en snelwegen binnen korte tijd veel rustiger zijn waardoor u volop van de omgeving kunt genieten. Tip : u neemt een picknickmand met wat drinken en eten voor onderweg. Het is natuurlijk een verschrikking dat ons land dit overkomt maar elk nadeel heeft misschien toch een heel klein voordeel.

Tip van Dokter Millers : Vergeet niet VSPe Power Plus Multishot toe te voegen als u gaat tanken. Wist u dat u met dit product zowel E5 als E10 kunt blijven tanken ? Het neutraliseert tot en met E10.

U kunt ons altijd bereiken voor vragen op : 076 – 581 13 18.