Shield klassieke accu’s

Klassieke accu’s van 6V en 12V voor uw oldtimer

Shield accu’s zijn de ideale keus voor eigenaren van klassieke voertuigen. Shield Batteries, opgericht in 1910 in Londen, begon met de productie van accumulatorenbatterijen en vervolgens met glazen potten. De productie vorderde tijdens de 1e en 2e wereldoorlog en zij richtte zich vervolgens op de productie van hardrubber (gummi) accu’s.
Shield Batteries staan bekend om de ultieme kwaliteit en prestaties in elke accu, omdat zij zeer bedreven zijn in de productie met een lange, bewezen staat van dienst.

Shield’s assortiment van 6 volt en 12 volt accu’s voor de klassieke en historische voertuigmarkten is ongeëvenaard. Deze accu’s worden met de hand gemaakt in het zuiden van Engeland door toegewijde en bekwame ambachtslieden met behulp van tijdgetrouwe technieken en zijn gemaakt voor een enorm scala aan historische voertuigen.

Onze hard rubberen accu’s passen in een volledig assortiment klassieke auto’s, waaronder :
Austin Healey, Citroen, DAF, Ford Taunus, Jaguar E-Type, Mercedes, MG, Landrover, Opel, Peugeot, Porsche, Trabant, Wartburg, Volvo, VW Kever en nog veel meer.

Nu vele soorten accu’s meteen uit voorraad leverbaar! Klik hier. 

Vanwege het enorme assortiment hebben wij niet alle soorten accu’s op voorraad. Bent u op zoek naar de originele accu voor uw voertuig ? Bel ons op 076 581 13 18