AANBIEDING ! Tanksafe hét product voor de herfst en winter

Tanksafe

Zodra de herfst en winter om de hoek komen kijken, stallen veel mensen hun oldtimer. Verstandig, want dit is bevorderlijk voor het behoud van uw oldtimer. De weersomstandigheden die bij een Nederlandse winter komen kijken, zijn namelijk niet goed voor een oldtimer. Daarom is het verstandig om uw oldtimer in de winter in een stalling te zetten. Hoewel het weer in Nederland onvoorspelbaar is, hebben we in de winter vaak te maken met mindere weersomstandigheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sneeuw, ijzel, strooizout, natte bladeren en vrieskou.

Waar kan ik mijn voertuig het beste stallen ?

Bij het stallen van een oldtimer zijn er een aantal punten waar u op moet letten. Zo voldoet een goede oldtimer stalling aan de volgende voorwaarden:

  • De stalling is overdekt, zodat uw oldtimer droog staat.
  • De ruimte is goed geventileerd.
  • De temperatuur in de stalling komt niet onder het vriespunt en ligt idealiter gezien rond de 15 graden.
  • De luchtvochtigheid in de stalling is rond de 40%.
  • De stalling is goed beveiligd tegen brand en diefstal.

Te gebruiken product tijdens de stalling : Tanksafe

Door dit product aan het eind van het seizoen toe te voegen aan de brandstoftank beschermt dit product het hele brandstofsysteem terwijl uw wagen in uw stalling of garage staat. Giet in de brandstoftank en blokkeer tijdelijk de uitlaat. Het dient aanbeveling om eerst Tanksafe in uw brandstoftank te gieten, alvorens af te vullen met brandstof.

Zorg ervoor dat de tank zo goed mogelijk gevuld is om optimaal beschermd te worden tegen roest en condensatie. Een volle tank betekent weinig zuurstof. 1 flesje van 250 ml is voor een tankcapaciteit tot 50 liter.

Dek vervolgens de uitlaat en de inlaat af, door bijvoorbeeld een doek erin te stoppen. Leg daarna onmiddellijk een herinnering hieraan op het stuur, zodat u de doek verwijdert voordat u de auto start.

Meer informatie over Tanksafe of wilt u dit product meteen bestellen ? Klik hier !