Kookpunt motor MG naar 180 graden

Evans waterloze koelvloeistof klassieke auto

De motor van deze MG raakt nooit meer oververhit en kookt niet meer over. Het heeft ook geen last meer van corrosie, en putjes zijn ook verleden tijd. Hoe dat kan? Simpelweg doordat het water uit de koelvloeistof is gehaald met de conversie naar Evans waterloze koelvloeistof.

Het kookpunt van water is 100 graden. Nu dat er niet meer in zit, is het kookpunt van de koelvloeistof 180 graden geworden. Zelfs tijdens races en rally’s lukt het u met deze waterloze koelvloeistof niet om de motor op deze temperatuur te krijgen. En dat geldt niet alleen voor MG, het geldt voor alle soorten klassieke wagens.

Een mooie bijkomstigheid van deze waterloze koelvloeistof is dat het nooit meer vervangen hoeft te worden. Eenmaal in het koelsysteem beschermt Evans waterloze koelvloeistof de motor levenslang.

En hoe gaat dat in zijn werk, de conversie van een op water gebaseerde koelvloeistof naar Evans waterloze koelvloeistof? Heel eenvoudig, zoals u zelf in dit filmpje kunt zien.
[embedvideo type=”youtube” id=”6NI6EIkyywI”]

 

Wilt u het allemaal nog eens rustig nalezen?

  • Instructie conversie Evans waterloze koelvloeistof
  • Veel gestelde vragen

Het uitvoeren van de conversie naar Evans waterloze koelvloeistof is relatief Slot Maxwin eenvoudig en mag u zelf uitvoeren. Toch raden we aan hiervoor naar een vakspecialist te gaan. Dan bent u zeker dat dit helemaal goed uitgevoerd wordt. Echter, u kunt hiervoor niet bij elke garage terecht, slechts bij de gespecialiseerde conversiecentra. Raadpleeg hier de lijst met locaties.

[box style=”1″]

Gebruikt u al Evans Waterloze koelvloeistof?

Graag horen we uw ervaringen. Deel hieronder uw bevindingen.  [/box]