Millers pakt vervuiling brandstofsysteem aan met injector reiniger

Benzine injector reiniger

Benzine injector reinigerDiesel injectorreinigerEen onrustig stationair lopende motor, uitvallende cilinders, een hoger brandstofverbruik en minder pk en koppel en dus minder vermogen. Autobestuurders ervaren het als hinderlijk en vervelend, daarom vat Millers Oils de heilige koe bij de horens met de gloednieuwe brandstof injector reiniger voor zowel benzinemotoren als dieselmotoren om deze problemen voor eens en altijd te verhelpen.

De problemen worden meestal veroorzaakt door een vervuild brandstofsysteem, als gevolg van een brandstoffilter dat te laat vervangen wordt of het tanken van vervuilde brandstof. Slijtage en een hoge kilometerstand kunnen er ook voor zorgen.

Door het dichtslibben van brandstofsystemen met bezinksels lopen de injectoren tegen problemen aan. Zij kunnen in die drek moeilijker of niet meer hun werk doen, waardoor de motor niet meer gelijkmatig ingespoten wordt met brandstof. En dat onrustige sproeibeeld zorgt voor bovenstaande problemen of leidt zelfs tot motorschade.

Brandstof injector reiniger

Om het rijplezier van alle autobezitters hoog te houden en te verhogen heeft Millers Oils Benelux gloednieuwe brandstof injector reinigers voor wagens die zowel op benzine als diesel rijden.

De brandstof injector reiniger van Millers Oils verbetert het vermogen van uw wagen, vermindert de uitstoot van uitlaatgassen en zorgt ervoor dat het brandstofverbruik daalt. Het gebruik ervan is simpel. U kunt de brandstof injector reiniger toevoegen aan uw brandstoftank, vlak voor het tanken.