3 nieuwe producten bij onze Classic Range

Millers Oils lanceert een nieuw aanbod van drie motoroliën die geschikt zijn voor voertuigen uit de jaren zeventig en tachtig wat nu moderne klassiekers geworden zijn.

Gebruik makend van moderne technologie en het combineren van periodieke formules op maat gemaakt voor deze voertuigen, heeft Millers Oils een motorolie ontwikkeld die uw voertuig beschermt. De oliën zijn allemaal voorzien van anti-slijtagebescherming en reinigingsmiddelen om uw motor schoon te houden.
De oliedruk is de kracht van de motor, die de motor controleert om ervoor te zorgen dat vitale onderdelen voldoende worden gesmeerd. Millers Oils Classic Pistoneeze is geformuleerd met de hoogste viscositeit om onmiddellijke bescherming te bieden en een minimale afvoer naar beneden te minimaliseren, waardoor een maximale oliedruk en motorbescherming wordt geleverd vanaf het moment dat u de sleutel omdraait.

VOORDELEN :

  • Dit product  bevat moderne additieventechnologie met een historische viscositeit om de optimale smeringseigenschappen te verkrijgen.
  • Dit product is geschikt voor toepassingen die een hogere kilometerstand hebben. Het olieverbruik kan hier een probleem zijn, omdat een hoge viscositeit helpt om olieverlies en lekkage te verminderen.
  • De moderne technologie in deze olie zorgt ervoor dat deze voldoet aan de meest recente specificaties en aan de vereisten van de betreffende ‘periode’.

Deze producten zijn verkrijgbaar in Classic Pistoneeze 10W30, Classic Pistoneeze 10W40 en Classic Pistoneeze 15w40. Bestellen ? Klik hier voor uw favoriete product.