Grote brand bij bedrijventerrein in Tilburg van Millers Oils

UPDATE: Maandag 7 oktober 2019

Wij hebben vanuit Engeland alweer aardig wat producten mogen ontvangen. Echter gaat dit niet zo vlot als wij zouden willen. Helaas zijn wij nog niet in het bezit van alle producten van ons assortiment.

Alle verpakkingen die naar Nederland verstuurd worden moeten aan de regel en wetgeving voldoen en de mensen in de fabriek van Millers Oils Engeland zijn heel hard aan het werk om zo snel mogelijk alle producten deze kant op te sturen. Wij hopen op uw begrip en vragen nogmaals om uw geduld. Heeft u vragen over uw bestelling ? U kunt ons altijd mailen op info@millersoils.nl.

Maandag 30 september 2019 

Vanaf vandaag zijn wij gevestigd op onze nieuwe locatie in Terheijden. Wilt u onze locatie bezoeken ? Dit kan op afspraak, 076 – 581 13 18.

Ook hebben wij vandaag vanuit Engeland weer voorraad mogen ontvangen van producten, helaas zijn nog niet alle producten leverbaar. Aankomende week verwachten wij de volgende levering. Wij vragen dan ook nogmaals om uw geduld in deze situatie van overmacht.

Maandag 23 september 2019 

Wij zijn op dit moment bezig om een nieuw bedrijfspand te vinden, hiervoor hebben wij al meerdere opties staan. We zetten alle zeilen bij om ervoor te zorgen dat wij zo snel mogelijk weer bestellingen kunnen uitleveren.

Vrijdag 20 september 2019

Op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg is donderdagnacht een enorme brand uitgebroken. Vier bedrijven gingen helaas in vlammen op. Hierbij behoort helaas ook ons bedrijfspand van Millers Oils. Wij zijn al enkele jaren inpandig bij van Vollenhoven Olie. De brandweer is met 80 mensen aanwezig om het vuur onder controle te krijgen. Daarbij krijgen zij assistentie van de luchtmacht, dat de beschikking heeft om een schuimblusvoertuig. Dat is nodig om het olievuur te dempen. De brand begon iets na 3 uur vannacht, bij het bedrijf Maitre Paul, waarna het al snel oversloeg naar twee andere bedrijven. De brandweer heeft niet kunnen voorkomen dat de vlammen in de vroege ochtend ook een vierde bedrijf bereikten.

Zoals u begrijpt is onze voorraad helaas verloren gaan en gaan wij nu passende actie ondernemen om weer zo snel mogelijk de werkzaamheden te kunnen continueren.

Wij hopen op uw begrip en vragen om uw geduld. Getroffen maar niet verslagen!