Millers Oils – Familiebedrijf sinds 1887

Millers Oils - Motorsport

Millers Oils en John W. Miller

In 1887 kocht mijn grootvader John W. Miller, het bedrijf dat we tegenwoordig kennen als Millers Oils. In 1889 schreef hij al zijn klanten een brief om hen te bedanken voor hun vertrouwen en om te voorspellen: “Men zal altijd blijven kiezen voor de kwaliteit van mijn olie.”

Nu, drie generaties en zo’n 130 jaar later is de Miller familie nog altijd actief betrokken bij het bedrijf. Op mijn schouders rust de taak om te verzekeren dat deze brandende passie voor kwaliteit en vernieuwing het fundament blijft onder alles wat wij in ons bedrijf doen. We hebben er geen specifiek belang bij om de grootste te worden, wel een stuwende ambitie om de beste te zijn.

Door de jaren heen heeft Millers Oils nauwgezet producten ontwikkeld die niet alleen de benodigde verzorging van uw geliefde klassieke voertuig bieden, maar dit niveau zelfs ruimschoots overstijgen. Dit ziet u volledig weerspiegeld in de ontwikkeling van onze Classic Range met olie producten en brandstofadditieven en smeermiddelen. Hiermee levert Millers Oils een waardevolle en blijvende contributie aan de voortdurende bescherming van ons kostbare gemotoriseerde erfgoed.

Onze nieuwe lijn van vintage en classic oliën combineert de meest recente ontwikkelingen in smeer-technologie met de specifieke viscositeitseisen die uw klassieke voertuig nodig heeft. Zo kan uw geliefde bezit maximaal presteren terwijl het hoogst haalbare niveau van bescherming gewaarborgd is.

Ik dank u voor het kopen van Millers Oils Classic olie producten voor uw kostbare voertuig. Simpel gezegd; u kunt geen betere keuze maken. Net als vroeger, kan ik u nog altijd verzekeren dat u sterk aan mijn olie gehecht zult raken.

Andrew Miller M.B.E.