Nieuw uiterlijk motoroliën EE Performance & XF Premium Range

motorolien

Voor de gemiddelde automobilist is motorolie gewoon motorolie maar bij Millers Oils weten we dat de olie datgene is wat uw motor in leven houdt. De motoroliën zijn ontwikkeld om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen en deze te overtreffen. Zo vertrouwen steeds meer automobilisten op de PREMIUM-producten van Millers Oils, als het gaat om het verminderen van het brandstofverbruik, lagere uitstoot, lagere onderhoudskosten en een langere levensduur van de motor.

Twee belangrijke producten zijn onderworpen aan een nieuw uiterlijk. Deze producten worden voornamelijk gebruikt voor de moderne rijder ; van het stoppen en starten tijdens spitsuur tot lange, scenische tours: de vraag van uw motor kan sterk variëren.

XF premium is een reeks volledig synthetische motoroliën met Dynamic Fluid Technology (DFT),en richt zich op het optimaliseren van het brandstofverbruik terwijl motorslijtage tot een minimum wordt beperkt. DFT maakt gebruik van de nieuwste en beste additieventechnologieën, deskundig samengesteld door ons team van specialisten voor de moderne rijder.

EE Performance zijn volledig synthetische motoroliën. Het EE Performance assortiment vermindert wrijving tot 24% in vergelijking met andere standaard samenstellingen. De NANODRIVE technologie die deze oliën bevatten zorgen voor lagere wrijving en levert hoge motorprestaties. Dit product assortiment voldoet natuurlijk aan de specificaties van de fabrikant.