The 100 Miles – 100 onvergetelijke kilometers rond Rotterdam

Afgelopen zaterdag was Millers Oils sponsor bij het prachtige evenement The 100 Miles . Er moest 100 mijl worden afgelegd in Rotterdam en de start was bij SSRotterdam.

Deze zaterdag dag had het allemaal: zon, wind, kou en natuurlijk sneeuw. Verbluffende auto’s, lieve mensen en geweldige bezienswaardigheden. Na het prachtige uitzicht vanaf de Euromast en de watertaxi terug, begonnen de duisternis en de auto’s aan de kades van de SS Rotterdam. De route bracht ons via Rotterdam naar de eerste halte: het schietterrein van Millers Oils. De temperatuur daalde maar de adrenaline ging omhoog. Bij het onderdeel ”Kill the Ethanol’‘ moesten de deelnemers vanuit hun auto 4x schieten op Millers olieblikken.  Aan de foto hieronder kunt u zien dat de meeste deelnemers bloedfanatiek waren. 

Na het trotseren van wind, kou en een Nederlandse sneeuwstorm resulteerde de rally in een overwinning voor vader en zoon Blankevoort in hun bekende Singer Speed ​​Model. De tweede plaats ging naar Jos van Genugten en Mark Duffhuis in de Type 40 Bugatti. En Remon Vos en Alex Verbeek in de Vauxhall 26/30 werden derde. Van harte gefeliciteerd!

Een prachtig evenement met een goede organisatie, enthousiaste deelnemers en fantastische vooroorlogse wagens! Absoluut een aanrader om volgend jaar een kijkje te komen nemen.

Wilt u zich opgeven als deelnemer ? Dat kan natuurlijk ook! U kunt zich hier inschrijven voor dit mooie evenement.

Bekijk hier alle foto’s van afgelopen zaterdag.