Veel rally’s en toertochten komende maand

Karikatuur raceautoEen klassiekerweekend op Ameland, Amerikanen die over het TT-Circuit in Assen scheuren, de Alzheimer Rally voor het goede doel en de befaamde Tulpenrallye. Dat staat ons de komende tijd te wachten. Het gaat los!

De Tulpenrallye start deze keer in Saint-Vincent, Italië. Later in mei wordt er nog een rally gereden, de Via Flaminia Classic. Maar ook in eigen land is er genoeg te doen, zoals de Venniper Koninginnerit en de Stelling van Amsterdam.

Vooruitblik

Dit jaar staan er bijzonder veel rally’s op de Millers & Evans Evenementenkalender, zoals de DomDomDom Rally in juni, De Omloop van Brabant in juliGlasstad Classic Car Rally in september, de ABC-Rally in oktober en de STAR Rally in november.

Verwacht

Eén evenement staat nog niet op onze evenementenkalender, namelijk de wereldrecordpoging ‘langste parade van klassieke wagens’. We verwachten deze binnenkort ook op de evenementenkalender te plaatsen. Wel kunnen we melden dat de eerste deelnemers zich hebben gemeld, zoals u onderaan het artikel kunt lezen.

[box style=”1″]

Weet u zelf nog mooie evenementen voor de kalender?

Meld deze evenementen dan onderaan deze pagina via het reactieformulier of facebook. Vermeld de naam, datum en locatie plus een link naar de website van het evenement.[/box]