Bimmerfest 2 juni 2019 Brabanthallen Den-Bosch

Op zondag 2 juni 2019 vindt de alweer 7de editie van BimmerFest plaats. BimmerFest werd al jaren aan het begin van de maand juni georganiseerd en dat zal dit jaar dan uiteraard ook weer zo zijn! De grootste verandering is de nieuwe locatie: Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.
Deze enorme locatie biedt het evenement vele andere mogelijkheden en kan zowel indoor als outdoor verder groeien.

BimmerFest ontvangt jaarlijks clubs uit vele (Europese) landen. Zo komen fans uit onder andere Nederland, Duitsland, Engeland, België en Frankrijk, bij elkaar. De eerste honderden auto’s hebben al een plekje op de paddock gereserveerd. Millers Oils zal bij dit mooie evenement aanwezig zijn met de prachtige BMW M3 van Autovitel.

Millers Oils heeft een breed scala aan producten die geschikt zijn voor deze fanaten. Te denken aan de Automotive/premium lijn. Deze oliën zijn geschikt voor gebruik in de meeste benzine- en dieselmotoren die voldoen aan de nieuwste Europese missienormen, met of zonder roetfilters.

Wat ooit begon als een kleine BMW dag voor liefhebbers, is uitgegroeid tot een begrip. BimmerFest vond in 2013 voor het eerst plaats op een vliegveld in Venlo, waar het evenement tot 2016 georganiseerd werd. Door het gewijzigde bestemmingsplan van het vliegveld, moest de organisatie op zoek naar een nieuwe bestemming.
BimmerFest is een evenement dat georganiseerd wordt voor BMW liefhebbers, door BMW liefhebbers. De organisatie is begonnen met het organiseren van BMW meetings. Sindsdien nemen zij al jarenlang meerdere activiteiten in de BMW branche voor haar rekening.

Wij zien u graag het weekend na Hemelvaart op zondag 2 juni in Den-Bosch.