Sponsoring Fireant Rally Team bij de Morocco Desert Challenge

De Morocco Desert Challenge is letterlijk wat het belooft: een échte uitdaging in de woestijn van Marokko. 

De Morocco Desert Challenge is een avontuur vol afwisseling, met snelle pistes, technische stukken, wijde Afrikaanse vlaktes, veel duinen, zoutmeren en legendarische Dakar-pistes. De rally biedt bovendien een unicum: 8 etappes en 0 kilometer liaison tussen de start van de eerste special en de finish van de laatste proef. Inderdaad: geen verbindingen, alleen maar pure rallybeleving. 

Fireant Rallyteam gaat aan deze loodzware rally beginnen en wij zijn zeer verheugd om te mogen melden dat Millers Oils & Evans Coolants dit team gaat sponsoren! 
Het team gaat starten met de Bowler Nemesis en deze is al voorzien van een prachtig en nieuw uiterlijk !
Het Fireant Rally Team is het rallyteam van de Friese ondernemer Jaap Betsema. Het team bestaat uit vier man. Naast coureur Betsema zijn dat Arjan van Tiel (corijder/navigator), Hans Nonkes (monteur) en Klaas Oenema (monteur). Die laatste rijdt ook de serviceauto van het team.

Speciaal voor deze wedstrijd heeft de Fries dan ook de Bowler Nemesis 4×4 van het Dakar Sport Team van Tim en Tom Coronel gekocht. De auto heeft tijdens de zwaarste rally ter wereld als reserveauto gediend en beschikt over een 4.4 liter V8 Jaguarmotor. “De Nemesis is bij uitstek geschikt voor het zware, onherbergzame terrein waar we in Marokko tegenaan zullen lopen”, aldus Betsema.

Wij wensen het gehele team alvast heel veel sterkte en succes met alle voorbereidingen voor dit loodzware avontuur! We zullen ze op de voet gaan volgen de aankomende maanden.