Productie & levering 5 liter Classic blikken

Op dit moment is Millers Oils LTD bezig met het veranderen van het ontwerp van onze klassieke blikken, met als gevolg dat er voor een bepaalde periode vertraging zal optreden bij het plaatsen van bestellingen.

De reden voor de verandering is dat met de introductie van een nieuw ontwerp de productietijd voor het gehele klassieke assortiment aanzienlijk worden verkort. Waardoor ook de levertijden kunnen worden verkort, mits afhankelijk van de Brexit.

De blikken worden voorzien van een gehele rode kleur en bedrukt met het Millers Oils Pistoneeze logo. De nieuwe blikken zullen pas vanaf 25 maart geleverd worden bij Millers Oils in Brighouse.

Tot de voorraad strekt zullen wij zoveel mogelijk proberen om de 5 liter kannen te versturen maar mochten deze uit voorraad zijn, zullen wij genoodzaakt zijn om 5 liter olie te versturen in vijf verpakkingen van 1 liter.

Hieronder vindt u een lijst van producten die zij pas weer kunnen maken als de nieuwe blikken geleverd zijn:

Classic Sport 20w60
5 L Metal Tin

Classic Pistoneeze 20w50
5 L Metal Tin

Classic Mini Oil 20w50
5 L Metal Tin

Classic Gear Oil EP 80w90 GL4
5 L Metal Tin

Classic Gear Oil EP 140 GL4
5 L Metal Tin

Classic Diff Oil EP 90 GL5
5 L Metal Tin

Classic Diff Oil 85w140 GL5
5 L Metal Tin

Classic Preservation Oil 20w50
5 L Metal Tin

Classic Running In Oil 30
5 L Metal Tin

Classic Mineral 2T
5 L Metal Tin

Wij betreuren deze situatie enorm en zullen onze uiterste best doen om toch aan uw wensen te kunnen voldoen. Alvast onze excuses voor het ongemak.