NIEUW! Shield accu’s voor uw klassieker.

Vanaf nu verkrijgbaar bij Millers Oils! Hard rubberen accu’s met een klassieke uitstraling van 6 of 12 volt. Deze accu’s kunnen door het harde rubber tegen een klein stootje.

Al onze klassieke voertuigaccu’s zijn van echt hard rubber (gummi), passend bij de originele specificatie van de fabrikant; accu’s worden droog geleverd zonder accuzuur samen met instructies voor inbedrijf-stelling. Neem de ultieme klassieke auto accu, die past bij de periode waaruit uw geliefde klassieker stamt.

Een uitgebreide range van hard rubber klassieker accu’s, beschikbaar in 6v en 12v.
• Classic look accu’s
• Accu restauratie mogelijk beschikbaar.
• Technisch advies en ondersteuning.
• Gemaakt in de UK.
• Opladers op aanvraag beschikbaar.
• Recyclingservice beschikbaar.
• Leverbaar met juiste hoeveelheid accuzuur.

Shield Batteries, opgericht in 1910 in Londen, begon met de productie van accumulatorenbatterijen en vervolgens met glazen potten. De productie vorderde tijdens de 1e en 2e wereldoorlog en zij richtte zich vervolgens op de productie van hardrubber (gummi) accu’s.

Shield Batteries staan bekend om de ultieme kwaliteit en prestaties in elke accu, omdat ze zeer bedreven zijn in de productie met een lange, bewezen staat van dienst.

Shield’s assortiment van 6 volt en 12 volt accu’s voor de klassieke en historische voertuigmarkten is ongeëvenaard. Deze accu’s worden met de hand gemaakt in het zuiden van Engeland door toegewijde en bekwame ambachtslieden met behulp van tijdgetrouwe technieken en zijn gemaakt voor een enorm scala aan historische voertuigen.

Een recente klant vertelt: “Net als mijn laatste accu 14 jaar geleden is deze accu een verbluffend mooi stuk industriële kunst en een product waar je heel trots op mag zijn. Bedankt dat jullie bedrijf deze prachtige en klassieke accu’s ontwerpen en fabriceren. Ik ben erg blij”.

Onze hard rubberen accu’s passen in een volledig assortiment klassieke auto’s, waaronder :
Austin Healey, Citroen, DAF, Ford Taunus, Jaguar E-Type, Mercedes, MG, Landrover, Opel, Peugeot, Porsche, Trabant, Wartburg, Volvo, VW Kever en nog veel meer.

Deze accu’s worden droog zonder zuur geleverd.

Bestel snel hier uw accu voor uw voertuig.