Classic Park, must-do voor autoliefhebbers

Aan het Groene Woud in Boxtel is Classic Park te vinden, wat meer is dan alleen een automuseum. Het initiatief van de familie van Dijke (Renald, Sander en Anton) kwam van de grond in 2014. Nu is er op het terrein van in totaal 60.000 m2 veel te vinden voor iedere autoliefhebber!

Classic Park, Boxtel

Wagenpark om van te smullen

Het wagenpark (automuseum) van Classic Park is misschien wel het meest bekend. Deze beschikt over een afwisselende collectie, aangezien de wagens ook worden verkocht en regelmatig nieuwe auto’s binnenkomen. Veertig procent  van de auto’s die er staan zijn eigendom van Classic Park, zestig procent  is beschikbaar gesteld door particulieren en andere bedrijven. De collectie bestaat uit veteran cars, vintage cars, pre-war en post-war cars, oldtimers en youngtimers. Ook staan regelmatig moderne sportauto’s of zeer exclusieve wagens. Echte pareltjes komen ook voorbij, zoals in 2015 toen er een “kneiterdure” Porsche aanwezig was met destijds een geschatte waarde van 5 miljoen euro. Kijken mag altijd 😉

Autofestivals

Classic Park biedt de ultieme locatie voor events & festivals, zeker ook voor externe organisatoren. De komende maanden is er veel te beleven zoals onder andere het lustrum van de Jaguar Daimler Club Holland, Puur. Park Porsche en Auto Motor Classic Day. Bekijk de complete festivalagenda op www.classicpark.nl/festivals.

De omgeving

Wat aanspreekt aan Classic Park zijn natuurlijk de auto’s en evenementen. De omgeving is hierbij ook iets wat een bezoekje waard is. Classic Park bevindt zich in het Groene Woud, een Nationaal Landschap in de stedendriehoek ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg. Combineer een bezoekje tijdens een toertocht met je eigen klassieke wagen!