VAKANTIE! Verzending gedurende juli en augustus

DE PERIODE VAN VAKANTIE GAAT BEGINNEN !

Vanaf 8 juli hebben de eerste basisscholen in Regio Zuid hun zomervakantie. Gedurende deze weken in juli zullen de 3 andere regio’s van Nederland ook vakantie krijgen. De zomervakantie is nog altijd de tijd waarin de meeste mensen hun vakantiedagen opnemen en erop uit trekken. Tijdens deze periode van de maanden juli en augustus zullen naar verwachting 70% van de Nederlanders op vakantie gaan, dat zijn er bijna 12 miljoen.

Vanaf vrijdag 12 juli kan de levertijd wat langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij doen onze uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij streven er naar om uw bestelling binnen 3 werkdagen te versturen.

Mocht u nu enorme haast hebben met een product, wij adviseren u dan graag om even in de buurt te kijken of een dealer uw product verkoopt. Wilt u kijken wie er bij u in de buurt gevestigd is ?

Klik hier voor ons dealernetwerk. Wij adviseren u altijd eerst even telefonisch contact op te nemen met de betreffende vestiging. De eerste reden is of zij uw product op voorraad hebben en de tweede reden is of de vestiging geopend is tijdens de vakantieperiode.